Værdioptimering

UDVIKLING OG VÆRDIOPTIMERING

 

Rescale fokuserer på 3 hovedområder indenfor værdioptimering af ejendomme

 

Projektudvikling af ejendomme – der kan her både være tale om ”Greenfield” projekter, som opstartes fra ”bar” mark, og projekter hvor der er tale om ombygning og tilbygning af eksisterende bygninger. Herunder hører samtidig en revurdering af ejendommens strategi og anvendelse

Værdiudvikling af ejendomme – er optimering af en ejendom i drift, hvor ejendommens langsigtede eksistens og positive drift, afhænger af en revitalisering og eventuel løbende ombygning og modernisering.

Ejendoms sourcing og optimering – en væsentlig opgave i det nuværende marked er at sikre en fremtidig sund drift i ejendommene, herunder også at optimere ejerskabet af de enkelte ejendomme. Der er mange ejendomme, hvor ejerne af økonomiske årsager, geografisk afstand, manglende fokus på ejendomme eller andre årsager ikke får det bedste ud af ejendommen, hvorfor det kræves en optimering og et ejerskifte.

Rescale deltager således gerne i forskellige konstellationer hvor vi arbejder værdioptimering af en ejendom på optionsbasis eller indgår konsulentaftale om at sikre ejendommens fremtidige drift.

Proces for udvikling og værdioptimering af ejendomme
1) Identifikation af projektmulighed
2) Kortlægning af muligheder og kort ide’ beskrivelse
3) Aftale om adkomst eller konsulentaftale
4) Analyse, Strategi og løsningsoplæg for udvikling og værdioptimering af ejendom
5) Budget og kalkulation
6) Aftalegrundlag men brugere og lejere
7) Sikre finansiering eller investorer til det videre projektforløb
8) Aftalegrundlag med entreprenører og andre partnere
9) Gennemførsel af projekt

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/e/vriborg.dk/httpd.www/rescale/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Comments are closed