Vores ydelser

PROJEKT og EJENDOMSSEGMENTER

 

Rescale har konstant gang i nye udviklingsopgaver, hvor vi enten i eget regi eller i samarbejde med partnere finder nye veje for at løst udviklingsopgaver indenfor ejendomme. På denne side er det muligt at se de projekter som vi arbejder med netop nu.

 

Rescale fokuserer på 3 ejendomssegmenter

 

Detailhandelsejendomme – herunder både dagligvarebutikker, udvalgsvarebutikker samt butikker indenfor særligt pladskrævende varegrupper. Der fokuseres specielt på projekter i større byer hvor førende detailhandels kæder har interesse i nyetablering eller at flytte eksisterende butikker til bedre placeringer. Der er både tale om udvikling af ejendomme med enkelte butikker samt ejendomme i butikscentre eller retailparker hvor der er samlet flere butikker.

 

Boligejendomme – der udvikles større boligprojekter typisk på over 3000 m2 og typisk beliggende i de største byer i Danmark – som f.eks. København, Århus, Trekantområdet, Odense og Ålborg. Andre byer er også interessante hvis der er konkret efterspørgsel fra investorer til disse.

 

Erhvervsejendomme – Erhvervsejendomme indenfor f.eks. kontorer, uddannelse, sundhed og hoteller vil også typisk være i de ca. 5 største byområder, hvor der findes potentielle investorer til projekterne, hvilket er alt afgørende for at skabe succes.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/e/vriborg.dk/httpd.www/rescale/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Comments are closed