Personer

 

—-

billede_kommer2-2_front_pic

Morten Palmelund

DIREKTØR

Morten har en solid erfaring fra forskellige områder som ikke begrænses af det almindelige erhvervsliv, men har taget en lang uddannelse i forsvaret suppleret med en uddannelse i det civile. Morten er velorganiseret og sikre at selskabets projekter følger de systemer og rutiner der er sat op.

Erfaring:

4 år i forsvaret, senest som Kaptajn af reserven, 5 år I Dansk Supermarked, hvor han har fulgt deres lederuddannelsesforløb og har arbejdet som mellemleder i forskellige funktioner, 5 år indenfor ejendomsudvikling i Landmark A/S, som projektudvikler indenfor detailhandel og senest 3 år som indehaver og Direktør i Rescale hvor Morten ligeledes har fokus på projekter indenfor detailhandel.

Contact

Phone: +45 20 88 77 68

Email: mp@rescale.dk

——-

billede_kommer2-2_front_pic

Søren Palmelund

HEAD OF VALUE CREATION

Søren har en bred erfaring indenfor salg, markedsføring, finansiering og generel ledelse. Søren er uddannet Akademiøkonom og HD i Afsætning. Søren er en stærk iværksætter og har en kreativ og løsningsorienteret tilgang til opgaverne

Erfaring:

7 år i Dandy i Vejle og arbejde med markedsføring af de førende mærker i Skandinavien indenfor dette segment. 12 år som indehaver af reklame, promotion og butiksindretningsfirmaet Inch Up, hvor strategi, kreativitet, og implementering af løsninger, var en vigtig succesfaktor. Kunderne var førende mærkevareleverandører og detailhandelskæder. 5 år som indehaver af Landmark A/S – og arbejdede med ejendomsudvikling af både, detailhandels-, bolig-, og erhvervsejendomme. 50% af selskabet blev i 2007 solgt til Hanssen A/S fra Vejle og det lukkede i 2008. 3 år som udviklingschef i Rescale, med fokus på alle ejendomstyper, både detailhandel, bolig og erhverv.

Contact

Phone: +45 20 49 54 79

Email: spa@rescale.dk

——-

billede_kommer2-2_front_pic

Mette V. Nielsen

Teknisk Designer

Teknisk Designer Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce quis lectus quis sem lacinia nonummy. Proin mollis lorem non dolor. In hac habitasse platea dictumst. Nulla ultrices odio. Donec augue. Phasellus dui. Maecenas facilisis nisl vitae nibh. Proin vel est vitae eros pretium dignissim. Aliquam aliquam sodales orci. Suspendisse potenti. Nunc adipiscing euismod arcu. Quisque facilisis mattis lacus. Fusce bibendum, velit in venenatis viverra, tellus ligula dignissim felis, quis euismod mauris tellus ut urna.

Contact

Email: mv@rescale.dk

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/e/vriborg.dk/httpd.www/rescale/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Comments are closed