Filosofi og værdier

Filosofi og værdier

Siden 2008 er der sket store forandringer indenfor ejendomsbranchen. Projektudvikling er i højere grad blevet vil værdioptimering og finansiering af ejendomsprojekter eller generel finansiering af ejendomme i drift, er blevet yderst vanskeligt. Bankerne har generelt fået et anstrengt forholdt til ejendomsbranchen, hvilket selvfølgelig skyldes historisk dårlige oplevelser, men også at bankernes balance indenfor netop ejendomssegmentet skal nedbringes, så den lever op til finanstilsynets og de generelle europæiske krav.

Værdiudvikling er nødvendigt i kriseperioder, da mange ejendomme får sygner hen og værdien ligeså stille forsvinder ud af ejendommene. Der skal derfor igangsættes en proces som identificerer nye muligheder for optimering af driften, anvendelsen, samt ejendommens udtryk og kvalitet.

Mange finansieringskilder er i de seneste år, brændt inde med ejendomme eller pant i ejendomme, hvor det kan være svært at se de umiddelbare løsninger. Bankerne har derfor problemer som skal løses og i disse tilfælde findes der en højere grad fleksibilitet for at skaffe finansiering, både til køb af disse ejendomme samt de efterfølgende omkostninger til værdioptimering.

Hos Rescale har vi valgt at skabe værdi i ejendomme og løse udfordringer – ikke kun for banker men også for lejere, ejendomsinvestorer og panthavere. Rescale har fokus på værdioptimering, hvilket betyder at vi igennem vores ideer og aktiviteter skaber attraktive ejendomme som alle interessenter, f.eks. lejere, investorer, brugere, og finansieringskilder samt ikke mindst forbrugere og beboere, er tilfredse med.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/e/vriborg.dk/httpd.www/rescale/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Comments are closed